MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 8

Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i posyp np. majerankiem czy czosnkiem niedźwiedzim. Pokrój na paszteciki.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Mszanie Dolnej, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Mszanie Dolnej, (12.05-18.05.2024)

Przegląd tygodnia od 12.05 w Wieruszowie

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Wieruszowie

Polecamy

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz