Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Kurt Scheller i Zenon Hołubowski przygotowali kolację degustacyjną w Miejskim Browarze Stargard. ZDJĘCIA

Tadeusz Surma
Z lewej Kurt Scheller, z prawej Zenon Hołubowski
Z lewej Kurt Scheller, z prawej Zenon Hołubowski Tadeusz Surma
We wtorkowy wieczór, w Miejskim Browarze Stargard, odbyła się kolacja degustacyjna. Przygotowali ją znani szefowie kuchni, pochodzący ze Szwajcarii Kurt Scheller i Zenon Hołubowski - szef kuchni w Miejskim Browarze Stargard. Set menu obejmował 5 dań i 5 piw. Trzeba było zapłacić 290 zł za osobę.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Filip Chajzer o MBTM

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na stargard.naszemiasto.pl Nasze Miasto