MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wiosenna zupa krem ze szparagów. Skorzystaj z przepisu na delikatną zupę, która posmakuje każdemu. Prosty sposób na szparagową ucztę

Krok 4.

Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym ogniu przez ok. pół godziny. Gotową zupę zmiksuj blenderem do uzyskania gładkiego kremu i dopraw do smaku solą, pieprzem i chili.

Zobacz również

Boże Ciało w parafii Podwyższenia Krzyża Świętego w Kazimierzy Wielkiej

NOWE
Boże Ciało w parafii Podwyższenia Krzyża Świętego w Kazimierzy Wielkiej

NOWE
Dzień Dziecka w Elektrowni w Radomiu. Będą rodzinne warsztaty edukacyjne

Polecamy

Więcej małych oddziałów. Klasy jednoosobowe to przyszłość polskiej szkoły?

Więcej małych oddziałów. Klasy jednoosobowe to przyszłość polskiej szkoły?

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!

Koziorożcu, Rybo i Skorpionie! Najbliższe dni nie będą dla ciebie dobre

TYLKO U NAS
Koziorożcu, Rybo i Skorpionie! Najbliższe dni nie będą dla ciebie dobre