MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasola i inne rośliny strączkowe do idealny dodatek do dań,...
fot. ROMAN ODINTSOV / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jaja i rośliny strączkowe

Fasola i inne rośliny strączkowe do idealny dodatek do dań, w których brakuje błonnika pokarmowego, są także świetnym źródłem białka. Sprawia to, że dani z ich dodatkiem są bardziej sycące. Dodatkowo dostarczają wielonienasyconych kwasów tłuszczowych oraz licznych witamin i składników mineralnych. Można dodać je do omletu lub tortilli.

Zobacz również

Polak zaginął na Atlantyku. Trwają poszukiwania

NOWE
Polak zaginął na Atlantyku. Trwają poszukiwania

Damian Kozakiewicz dołączył do sztabu szkoleniowego Korony Kielce

Damian Kozakiewicz dołączył do sztabu szkoleniowego Korony Kielce

Polecamy

Młody talent na scenie SCK: występ Małgorzaty Nowak

Młody talent na scenie SCK: występ Małgorzaty Nowak

Truskawki z bazaru zdrowsze niż te z Lidla czy Biedronki? Zobacz wyniki testu

GORĄCY TEMAT
Truskawki z bazaru zdrowsze niż te z Lidla czy Biedronki? Zobacz wyniki testu

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w zachodniopomorskim

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w zachodniopomorskim